Houten wiel met spaken

Een idee voor een voertuig met spaken

Ik wil onderzoeken hoe ik een wiel en uiteindelijk een voertuig kan maken waarbij ik gebruik maak van spaken . Het idee voor nu is om een combinatie te gaan maken met hout en brons. Het brons zou dan als een as in het midden van een wiel zitten. Hoe en wat staat nog niet vast. Het materiaal  en de ontdekkingen tijdens het proces bepalen voor een groot deel het uiteindelijke beeld. Ik ben dus zelf reuze benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. We gaan het zien.

De spaken zijn af.  DE maat van de  blokjes tussen de spaken is bepaald In het midden moet er iets komen wat de spaken opvangt. Het lukt niet om met enkel druk vanuit de buitenkant een stabiel wiel te creëren. Ik denk dat elk onderdeeltje aan de buitenrand vastgezet moet worden . Hoe , daar ben ik nog niet uit. Daarom wat schetsen om te kijken hoe het zou kunnen werken

2019-05-14T19:53:19+00:00april 17th, 2019|Het proces|0 Reacties